Jeg tager også rundt i Danmark og holder foredrag. Jeg fortæller primært om, hvordan det er ikke at kunne tale verbalt. Her er de foredrag som jeg har liggende.

Oplæg om min kommunikation: Det handler om, hvordan jeg kommunikerer i min dagligdag, og hvordan min kommunikation har udviklet sig igennem mit liv. Der er mulighed for at stille spørgsmål til sidst. Dette foredrag er mest tænkt til videregående uddannelser..   

 

Livskvalitet: Dette foredrag handler om, hvordan jeg skaber mening og kvalitet i mit liv på trods, af de forudsætninger jeg har. Foredraget er cirka  2 gange 45 minutter plus spørgsmål.

 

Husk vi skal kunne kunne kommunikere “offline”: I det her foredrag fortæller jeg, hvorfor jeg mener, at det er vigtig at give et ask-barn (ask: alternativ supplerende kommunikation) mulighed for at lære at kommunikere med kroppen før digitale løsninger bliver taget i brug. Jeg mener, at det er vigtigt at give barnet nogle muligheder for at lære kommunikation med krop og mimik først. Foredraget tager 45 minutter med spørgsmål. (foredraget er både på dansk og engelsk)

 

Overgange set fra en brugers perspektiv : I dette oplæg, fortæller jeg om nogle af mine store overgange i mit liv. Jeg fortæller om de problemstillinger, man støder på i overgange, når man ikke kan tale verbalt. Herunder blandt andet overgangen fra folkeskole, til min ungdomsuddannelse på Egmont Højskolen og videre til at flytte hjemmefra i egen lejlighed. Oplægget tager 45 minutter med spørgsmål.

 

 

Jeg er meget åben for hvad lønnen er, bare der er en. Jeg kan kontaktes på mail jeppeforchhammer@gmail.com

 

Jeg tager også imod nye oplægs opgaver. Jeg skriver ikke Så hurtig så jeg skal kontaktes i god tid.